Na 4-té narodeniny prichádza 4ka s tretím nekonečným produktom

Bratislava (02.10.2019) – Sú to presne 4 roky, odkedy 4ka začala definovať nové míľniky a posúvať hranice slovenského telekomunikačného trhu. Okrem iného aj tým, že v roku 2017 ako prvý slovenský operátor priniesla zákazníkom nekonečné dáta. Dovtedy sa všetci tvárili, že je to nemožné. Pri príležitosti svojich štvrtých narodenín prichádza rebelská 4ka s už tretím nekonečným produktom.

Dobré správy: Veľké objemy dát v 4ke už skutočne na celom Slovensku

Bratislava (17.09.2019) – V 4ke prebehla revolúcia a vyhrali ju zákazníci. Teraz všetky dáta vo svojich nových dátových paušáloch SLOBODA DÁTA a vo všetkých SLOBODÁCH+ môžu zákazníci využívať skutočne na celom Slovensku. Kým doteraz sa rozdeľovali na dáta v sieti 4ky a na dáta u zmluvného partnera, v rámci zvýhodnenej ponuky „NAJVIAC“ už zákazník nemusí rozlišovať, kde dáta čerpá. V praxi to znamená 4 skvelé správy zo 4ky, ktoré zjavne zas rozhýbu trh.

4ka majetkovo vstupuje do siete predajní Digitall

Bratislava (10.09.2019) – S cieľom vybudovať sieť moderných predajných miest, ktoré okrem mobilných telefónov, príslušenstva a smart zariadení dokážu obslúžiť aj zákazníkov mobilného operátora 4ka, vstúpila majetkovo spoločnosť SWAN Mobile do prevádzkovateľa siete Digitall, spoločnosti J&M Group. Spoločnosť SWAN Mobile získala 50-percentný podiel vo spišskonovoveskej firme, ktorá prevádzkuje po celom Slovensku 45 predajní s ročným obratom 4,5 milióna eur.

Prvý gigabajt od 4ky môže teraz vyskúšať každý

Bratislava (04.09.2019) – Nové paušály od 4ky patria dlhodobo medzi najvýhodnejšie, doba dátová však ani zďaleka nekončí a operátor teraz zvýhodňuje aj svoju základnú ponuku programu služieb Moja EÚ – 4ka SIM kartu. Pre každého, kto bude chcieť vyskúšať jej služby, ponúka 4ka oddnes 1 GB dát zdarma a bez viazanosti.

Smart služby 4ky doplní oficiálna mobilná aplikácia

Bratislava (02.08.2019) – Operátor sa tento rok zameral hlavne na vylepšenia užívateľského zážitku zo služieb 4ky. Vďaka smart platbám majú Štvorkári v novej aplikácii nielen dokonalý prehľad o svojom volaní a dátovaní priamo v mobile, ale môžu bezpečne automatizovať všetky pravidelné operácie. Svoje telefónne číslo tak môžu mať plne pod svojou kontrolou kdekoľvek sa práve nachádzajú. Aplikácia pre mobily a tablety Moja 4ka je odvčera dostupná pre všetky zariadenia s Androidom alebo iOS.

Takýto signál Slovensko ešte nezažilo. 4ka a SWAN priniesli 5G na Slovensko

Banská Bystrica (10.07.2019) – Budúcnosť telekomunikácií dorazila na Slovensko. V sieti mobilného operátora 4ka sa dnes uskutočnil prvý verejný 5G video hovor v histórii krajiny. Ako prví si dnes mohli vyskúšať ako funguje sieť piatej generácie novinári priamo v srdci Slovenska, v Banskej Bystrici.

Bezkonkurenčná ponuka: Nekonečné dáta v celej SR pre Štvorkárov na leto

Bratislava (01.07.2019) – Jediný slovenský mobilný operátor už tretie leto za sebou prináša pre svojich verných aj nových zákazníkov skutočne atraktívnu ponuku, vďaka ktorej nebudú musieť riešiť spotrebu dát vo svojich telefónoch či tabletoch. Preto Dátová hliadka 4ky zasahuje aj toto leto a urobí všetko preto, aby nikto neostal bez dát, kreditu a hlavne nekonečnej zábavy. Stačí, aby si aktivoval nový paušál a nastavil úhradu služieb z platobnej karty, automaticky dostane nekonečné dáta v celej SR.

4ka sprístupnila rýchly roaming už takmer v celej Európe

Bratislava (04.06.2019) – 4ke sa podarilo v krátkom čase sprístupniť pre svojich zákazníkov LTE sieť v hlavných dovolenkových destináciách. Pre Štvorkárov to znamená rýchle 4G dáta doma rovnako ako na cestách. Operátor je na začiatok tohtoročnej letnej sezóny pripravený, čo dokazujú aj narastajúce objemy prenesených dát v medzinárodnom roamingu.

Tento kontakt slúži výhradne pre potreby novinárov, všetky ostatné správy budú automaticky vymazané.

V prípade, ak ste zákazník 4ky a potrebujete pomôcť,  napíšte nám cez kontaktný formulár, prípadne nás neváhajte kontaktovať na Zákazníckej linke 4ky 0950 950 950, skrátený tvar 950.

Oddelenie korporátnej komunikácie

press@4ka.sk